Trimite unui prieten

Pardoseala finită a parcării de lângă Spitalul Municipal a fost remediată

Miercuri , 2 Octombrie 2019, 13:14

Exportă PDF - Pardoseala finită a parcării de lângă Spitalul Municipal a fost remediată Tipărește pagina - Pardoseala finită a parcării de lângă Spitalul Municipal a fost remediată Trimite unui prieten - Pardoseala finită a parcării de lângă Spitalul Municipal a fost remediată
Pardoseala finită a parcării de lângă Spitalul Municipal a fost remediată

După recepția lucrărilor la obiectivul de investiții "Parcare D+P și pasaj subteran de legătură cu Piața Rogerius", parcarea de lângă Spitalul Municipal a fost preluată în administrare de la Administrația Domeniului Public de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

S-a constatat în timp că din cauza intemperiilor pardoseala finită a parcării de la suprafață (parterul parcării) nu s-a comportat bine, prezentând zone de exfoliere.

Conform proiectului tehnic realizat de S.C Poliart S.R.L pentru lucrarea "Parcare D+P și pasaj subteran de legătură cu Piața Rogerius", pardoseala finită a fost prevăzută și apoi realizată din quartz metalic.

Deoarece lucrările sunt în perioada de garanție, Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a solicitat executantului SC Construcții Bihor SA să execute lucrări de remediere, respectiv să înlocuiască stratul final (pardoseala finită din quartz metalic) pe toată suprafața pardoselii de la nivelul parterului.

Astfel, în cursul lunii august, lucrările au fost remediate în totalitate de SC Construcții Bihor SA pe cheltuiala sa, suprafața finită din quartz metalic fiind înlocuită cu covor asfaltic.

Marcajele au fost trasate luna trecută, astfel că pardoseala finită a celor 200 de locuri de parcare de lângă Spitalul Municipal este acum remediată în totalitate.

 

 

Galeria foto - Pardoseala finită a parcării de lângă Spitalul Municipal a fost remediată

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei