Trimite unui prieten

Petronela Rotar își lansează noua carte la Primăria Oradea

Marti , 5 Decembrie 2017, 12:04

Exportă PDF - Petronela Rotar își lansează noua carte la Primăria Oradea Tipărește pagina - Petronela Rotar își lansează noua carte la Primăria Oradea Trimite unui prieten - Petronela Rotar își lansează noua carte la Primăria Oradea
Petronela Rotar își lansează noua carte la Primăria Oradea

Academia Civică Bihor și Primăria Municipiului Oradea vă invită joi, 7 decembrie 2017, de la ora 17.30, în Sala Mare a Primăriei Oradea, la o întâlnire cu scriitoarea Petronela Rotar și la lansarea romanului său „Orbi", apărut în toamna aceasta la Editura Herg Benet.

Petronela Rotar este jurnalistă și scriitoare, publicând până în prezent cinci volume: „O să mă știi de undeva", „Alive", „Efectul pervers", „Sfîrșitul nopții" și „Orbi", care este cea mai vândută carte de literatură publicată de un autor român în 2017.

Ea este cunoscută publicului în calitate de reporter, prezentator TV și blogger pe teme sociale, activitatea sa putând fi urmărită pe www.petronelarotar.ro.

Autoarea va fi prezentată publicului orădean de profesorii Eugenia Mitrașcă și Orlando Balaș de la Academia Civică Bihor. În deschiderea evenimentului, sopranele Roxana Pop și Carmen Sabău vor susține un scurt recital de lieduri de George Enescu și Vincenzo Bellini, fiind acompaniate la pian de doamna profesor Camelia Matei.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert