Trimite unui prieten

POLIȚIȘTII LOCALI L-AU PRINS PE CEL CARE FURA MOBILIER URBAN DIN ZONA PARCULUI SILVAȘ

Miercuri , 19 Aprilie 2017, 13:39

Exportă PDF - POLIȚIȘTII LOCALI L-AU PRINS PE CEL CARE FURA MOBILIER URBAN DIN ZONA PARCULUI SILVAȘ Tipărește pagina - POLIȚIȘTII LOCALI L-AU PRINS PE CEL CARE FURA MOBILIER URBAN DIN ZONA PARCULUI SILVAȘ Trimite unui prieten - POLIȚIȘTII LOCALI L-AU PRINS PE CEL CARE FURA MOBILIER URBAN DIN ZONA PARCULUI SILVAȘ
POLIȚIȘTII LOCALI L-AU PRINS PE CEL CARE FURA MOBILIER URBAN DIN ZONA PARCULUI SILVAȘ

În luna martie, polițiștii locali au constatat că zona Parcului Silvaș, amenajată de către Primăria Oradea cu destinaţia zonă de recreere, a fost vandalizată.

În urma supravegherii zonei şi a cercetărilor efectuate, polițiștii locali au reușit să obțină mai multe informații. Astfel, în data de 4.04.2017, polițiștii  s-au deplasat pe str. Mareșal Averescu, unde la locuința numitului S.I. (55 de ani) din Maramureș au fost găsite diverse obiecte de mobilier (scaune, butuci de lemn etc.).

În urma verificărilor, s-a constatat că numitul S.I. a sustras mobilier urban în valoare de 3.000 lei din zona Parcului Silvaș.  Patrula de Serviciu din cadrul Poliției Locale Oradea l-a sancționat contravențional pe S.I. cu amendă în valoare de 1.000 lei și a aplicat măsura complementară de confiscare a bunurilor.

Totodată, cazul a fost predat colegilor de la Poliţia Municipiului Oradea, în vederea continuării întocmirii actelor necesare pentru tentativă de furt.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă - 0259.969 - Dispecerat.

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert