Trimite unui prieten

Poliţia Locală reaminteşte obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece

Luni , 9 Ianuarie 2017, 16:19

Exportă PDF - Poliţia Locală reaminteşte obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece Tipărește pagina - Poliţia Locală reaminteşte obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece Trimite unui prieten - Poliţia Locală reaminteşte obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece
Poliţia Locală reaminteşte obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece

Având în vedere sezonul rece şi implicit depunerile de zăpadă, respectiv formarea gheţii, Poliţia Locală doreşte să le reamintească cetăţenilor municipiul Oradea, obligaţiile pe care aceştia le au în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliul Local nr. 720 din 2016, art. 16, 17 şi  18, care sunt următoarele:

- să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor care fac parte din asociaţie;

- să îndepărteze zăpada si gheaţa de pe trotuare din dreptul spaţiilor deţinute cu orice titlu, în care îşi desfăşoară activitatea sau pe care le folosesc în alte scopuri;

- să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuare din dreptul imobilelor în care locuiesc sau pe care le folosesc în alte scopuri.

Nerespectarea prevederilor menţionate mai sus se sancţionează cu amenzi de la 1.000 la 2.500 lei.

Poliţiştii locali îi felicită pe cetăţenii municipiului Oradea care dau dovată de spirit civic şi iau toate măsurile necesare pentru salubrizare împrejurul imobilelor.

Reamintim numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera de competenţă a Poliţiei Locale Oradea: 0259.969 - Dispecerat.

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura