Trimite unui prieten

Poliţiştii locali au identificat persoane care apelau la mila publică, pretinzând că sunt nevoiași

Luni , 16 Aprilie 2018, 10:20

Exportă PDF - Poliţiştii locali au identificat persoane care apelau la mila publică, pretinzând că sunt nevoiași Tipărește pagina - Poliţiştii locali au identificat persoane care apelau la mila publică, pretinzând că sunt nevoiași Trimite unui prieten - Poliţiştii locali au identificat persoane care apelau la mila publică, pretinzând că sunt nevoiași
Poliţiştii locali au identificat persoane care apelau la mila publică, pretinzând că sunt nevoiași

În data de 12.04.2018, în jurul orei 09:00, în zona Pieței Rogerius, polițiștii locali au identificat 2 persoane de sex feminin apte de muncă care apelau, în mod repetat, la mila publică.

În urma identificării s-a stabilit că V. I., în vârstă de 26 de ani, și F.T., în vârstă de 21 din comuna Vadu Crișului, țineau în brațe fiecare ceea ce păreau a fi doi bebeluși. În urma verificării s-a constatat că ambele aveau înfășurate diverse pături și alte materiale, dând impresia cetățenilor că țin copii în brațe.

De asemenea, asupra acestora au fost găsite sume de bani proveniți în urma apelării în mod repetat la mila publică pe raza Municipiului Oradea. Cele două persoane au fost sancționate contravențional cu o amendă de 500 lei fiecare și confiscarea bunurilor provenite din săvârșirea contravenției.

În continuare poliţiştii locali vor efectua patrulări şi acţiuni de identificare a persoanelor apte de muncă care apelează, în mod repetat, la mila publică, îndemnând totodată cetățenii Municipiului Oradea, de a nu încuraja aceste persoane prin darea de bani, care se folosesc de diverse tertipuri pentru a impresiona oamenii, deși acestea sunt persoane apte de muncă.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă -  0259.969 - Dispecerat.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert