Trimite unui prieten

Poliţiştii locali identifică persoanele fără adăpost sau care apelează în mod repetat la mila publică

Miercuri , 12 Iulie 2017, 14:43

Exportă PDF - Poliţiştii locali identifică persoanele fără adăpost sau care apelează în mod repetat la mila publică Tipărește pagina - Poliţiştii locali identifică persoanele fără adăpost sau care apelează în mod repetat la mila publică Trimite unui prieten - Poliţiştii locali identifică persoanele fără adăpost sau care apelează în mod repetat la mila publică
Poliţiştii locali identifică persoanele fără adăpost sau care apelează în mod repetat la mila publică

În vederea diminuării, respectiv stopării fenomenului persoanelor care locuiesc în adăposturi improvizate sau care apelează în mod repetat la mila publică, patrulele din cadrul Poliţiei Locale Oradea au desfăşurat acţiuni de identificare, sancţionare şi îndrumare către localităţile de domiciliu ale acestora.

Astfel, la sfârșitul lunii iunie, într-o singură zi, poliţiştii locali au identificat 25 de persoane apte de muncă care apelau, în mod repetat, la mila publică, în Municipiul Oradea. Persoanele au fost identificate, sancţionate şi transportate la Azilul de Noapte Gutenberg, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 5.200 lei.

În continuare poliţiştii locali vor efectua patrulări şi acţiuni de identificare a acestor persoane.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera ei de competenţă - 0259.969 - Dispecerat.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert