Trimite unui prieten

Poliţiştii locali răspund sesizărilor din mediul online

Marti , 11 Iulie 2017, 10:15

Exportă PDF - Poliţiştii locali răspund sesizărilor din mediul online Tipărește pagina - Poliţiştii locali răspund sesizărilor din mediul online Trimite unui prieten - Poliţiştii locali răspund sesizărilor din mediul online
Poliţiştii locali răspund sesizărilor din mediul online

Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea pe strada Bihorului a peste 10 saci cu moloz, haine și diverse resturi, poliţiştii locali s-au sesizat și au acționat prompt.

Astfel, polițiștii locali au identificat „proprietara bunurilor abandonate", aceasta fiind B.A. (63 ani) din Oradea, care executa lucrări de renovare și reamenajare a imobilului situat pe strada Primăriei nr. 29.

În consecință, polițiștii locali au sancționat fapta cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, iar ca măsură complementară obligația de a salubriza zona.

Ținem să menționăm faptul că la Depozitul de deşeuri "Eco Bihor", de pe str. Matei Corvin nr. 327, o tonă de moloz rezultată din construcții sau reamenajări costă 2,5 euro + TVA (aprox. 15 lei), în comparație cu amenzile pentru depozitarea pe domeniul public care încep de la 1.000 la 2.500 lei.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă - 0259.969 - Dispecerat.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert