Trimite unui prieten

Precizări privind plata impozitelor și taxelor locale efectuate prin ordin de plată (OP)

Marti , 5 Noiembrie 2019, 12:30

Exportă PDF -  Precizări privind plata impozitelor și taxelor locale efectuate prin ordin de plată (OP) Tipărește pagina -  Precizări privind plata impozitelor și taxelor locale efectuate prin ordin de plată (OP) Trimite unui prieten -  Precizări privind plata impozitelor și taxelor locale efectuate prin ordin de plată (OP)
 Precizări privind plata impozitelor și taxelor locale efectuate prin ordin de plată (OP)

Primăria Oradea amintește contribuabililor care aleg să achite impozitele și taxele locale prin ordine de plata (OP), că beneficiar al plății este Municipiul Oradea.

Astfel, la plățile efectuate către bugetul local, completarea rubricii Codul Unic de Identificare (CUI) este obligatorie, spre deosebire de plățile efectuate către furnizori (Electrica, Romtelecom etc.) unde este opțională.

Plățile care nu vor avea completat corect codul unic de identificare al Municipiului Oradea vor fi refuzate spre procesare de către unitățile de Trezorerie, iar sumele se vor întoarce în contul plătitorului în decurs de 3-5 zile lucrătoare.

Sumele se virează în conturile IBAN precizate în cuprinsul deciziilor de impunere, CUI Municipiului Oradea fiind 4230487.

Detalii privind conturile IBAN, modalitatea de întocmire a ordinelor de plată și a foilor de vărsământ pot fi consultate accesând Secțiunea de impozite și taxe de pe site-ul www.oradea.ro (link direct: http://www.oradea.ro/subpagina/conturi-iban)


 

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei