Trimite unui prieten

Primăria Oradea a amenajat un nou loc de joacă pe strada Secarei

Marti , 10 Octombrie 2017, 14:30

Exportă PDF - Primăria Oradea a amenajat un nou loc de joacă pe strada Secarei Tipărește pagina - Primăria Oradea a amenajat un nou loc de joacă pe strada Secarei Trimite unui prieten - Primăria Oradea a amenajat un nou loc de joacă pe strada Secarei
Primăria Oradea a amenajat un nou loc de joacă pe strada Secarei

Primăria Oradea a finalizat la sfârșitul săptămânii trecute amenajarea pe strada Secarei, în imediata vecinătate a pasajului și a aleii care leagă Cartierul Oncea de B-dul Ștefan cel Mare, a unui nou loc de joacă pentru copii

Așa cum afirma și viceprimarul Florin Birta în luna noiembrie a anului trecut, la încheierea lucrărilor la pasajul denivelat pe sub liniile de cale ferată, care asigură accesul din zona străzii Secarei, respectiv între Cartierul Oncea şi B-dul Ștefan cel Mare, amenajarea unui loc de joacă pentru copiii din această zonă era mai mult decât necesară. 

Prin urmare, după încheierea de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea a procedurilor de închiriere a terenului de la CFR Marfă, acesta a primit destinația de loc de joacă pentru copiii din zonă.

Locul de joacă se întinde pe o suprafață de 250 mp. După nivelarea, amenajarea  și împrejmuirea terenului de către Primăria Oradea, spațiul a fost dotat cu 4 leagăne, un balansoar, un tobogan și un carusel. Locul dispune de un spațiu generos, umplut cu nisip și încadrat de borduri.

Totodată, aici au fost amplasate bănci de odihnă și coșuri de gunoi.

Cu acest nou spațiu de joacă, pe raza municipiului Oradea sunt amenajate un număr total de 105 locuri de joacă.

În atașament găsiți o galerie foto.

 

Galeria foto - Primăria Oradea a amenajat un nou loc de joacă pe strada Secarei

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert