Trimite unui prieten

Primăria Oradea a deschis o creșă nouă pe strada Iuliu Maniu

Luni , 4 Martie 2019, 16:31

Exportă PDF - Primăria Oradea a deschis o creșă nouă pe strada Iuliu Maniu Tipărește pagina - Primăria Oradea a deschis o creșă nouă pe strada Iuliu Maniu Trimite unui prieten - Primăria Oradea a deschis o creșă nouă pe strada Iuliu Maniu
Primăria Oradea a deschis o creșă nouă pe strada Iuliu Maniu

Primăria Municipiului Oradea, prin Direcţia Patrimoniu Imobiliar, a deschis azi, 4 martie 2019, creșa „Micul prinţ", situată în zona centrală pe strada Iuliu Maniu nr. 46, aceasta fiind cea de-a paisprezecea creşă din municipiu.

Noua creşă are o capacitate de 50 de locuri, dispune de 2 dormitoare spaţioase şi 2 săli de joacă, dotate la standardele prevăzute de legislaţia în vigoare.

Pentru asigurarea protecţiei copiilor care frecventează creșa și a personalului care își desfășoară activitatea, au fost instalate 7 camere de supraveghere video montate în sălile de activități educaționale din cadrul creșei.

Beneficiarul, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, oferă servicii cu caracter social, medical şi educaţional pentru creşterea, îngrijirea și educarea timpurie a copiilor cu vârstă antepreşcolară în toate cele 14 creşe.

Valoarea lucrărilor a fost de 183.814,28 lei fără TVA iar acestea au constat în  amenajarea sălilor de joacă şi a dormitoarelor pentru copii prin execuția unor lucrări de zugrăveli interioare, înlocuirea instalaţiei electrice şi montarea pardoselilor din tarkett, amenajarea unui grup sanitar pentru copii, amenajarea oficiului alimentar pentru distribuirea alimentelor, a izolatorului, reabilitarea instalaţiei de încălzire şi montarea echipamentului de joacă pentru exterior.

Totodată, au fost executate lucrări de montare sistem de detecţie şi alarmare la incendiu, sistem iluminat de siguranţă, sistem antiefracţie, lucrări în valoare de 27.181,25 lei fără TVA.

Galeria foto - Primăria Oradea a deschis o creșă nouă pe strada Iuliu Maniu

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta