Trimite unui prieten

Primăria Oradea a finalizat lucrările la ambulatoriul din cadrul fostului Spital Militar, acesta fiind pregătit pentru predare

Marti , 8 Septembrie 2020, 16:35

Exportă PDF - Primăria Oradea a finalizat lucrările la ambulatoriul din cadrul fostului Spital Militar, acesta fiind pregătit pentru predare Tipărește pagina - Primăria Oradea a finalizat lucrările la ambulatoriul din cadrul fostului Spital Militar, acesta fiind pregătit pentru predare Trimite unui prieten - Primăria Oradea a finalizat lucrările la ambulatoriul din cadrul fostului Spital Militar, acesta fiind pregătit pentru predare
Primăria Oradea a finalizat lucrările la ambulatoriul din cadrul fostului Spital Militar, acesta fiind pregătit pentru predare

Primăria Oradea a finalizat lucrările la clădirea ambulatoriului din cadrul fostului Spital Militar Oradea. Acestea s-au realizat în baza HG nr. 1562/2008 prin care, din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Internelor și Reformei Administrative, a fost transferat de la Spitalul Clinic de Urgență Avram Iancu Oradea un teren de 330 mp în domeniul public al municipiului Oradea și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Oradea, în vederea construirii unui ambulator, la schimb cu terenul necesar construcției parcării supraetajate din curtea fostului Spital Militar.

Primăria Oradea a finalizat construcția clădirii ambulatoriului, aceasta și terenul aferent urmând să fie transmise printr-un protocol de predare-primire în domeniul public al statului și în administrarea M.A.I. - Spitalul Clinic de Urgență Avram Iancu. 

În cadrul investiției s-au realizat fundații din beton armat, lucrări la structura de rezistență a clădirii, pereți din zidărie de cărămidă, montarea grinzilor, realizarea planșeelor, tencuirea și izolarea fațadei, structura de lemn a acoperișului și realizarea învelitorii.

Ordinul de începere a lucrărilor la investiția Ambulatoriu Integrat de Recuperare Medicală și Administrativ P+1E+M al Spitalului Clinic De Urgență "Avram Iancu" Oradea, cu intrare din str. Brașovului, a fost dat în data de 26 august 2019.

Executantul lucrărilor a fost SC DRUM  ASFALT SRL Palota în asociere cu S.C. TRAMECO S.A. Oradea, iar valoarea totală a lucrărilor  a fost de 1.999.224 lei fără TVA.

Următoarele lucrări revin Spitalului Clinic de Urgență Avram Iancu Oradea. Astfel, compartimentările, finisajele și echiparea cu dotări sanitare de la nivelul mansardei, echiparea cu lift și dotări de tehnică medicală, mobilier precum și racordul la rețelele exterioare de utilități vor fi realizate de spital.

Clădirea este construită pe o suprafață de 330 mp și are o suprafață desfășurată de 990 mp, realizată în regim de înălțime P+1E+M.

Construcția cuprinde funcțiuni și servicii de sănătate, astfel: la parter: cabinete medicale de diabet, de ortopedie cu sală de gipsare, oftalmologie, chirurgie, dermatologie, urologie, psihiatrie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, pneumonie, tratament-recoltări, respectiv la etaj: patru  saloane cu o capacitate totală de 15 locuri, sală tratament, cabinet medical-personal, iar la mansardă: birouri administrative.

Odată finalizată, clădirea ambulatoriului integrat va dispune de 14 cabinete medicale care vor deservi Spitalul clinic de urgență Avram Iancu Oradea.

Clădirea este echipată cu instalații sanitare, termice, electrice și de climatizare, instalații de ventilație, instalații de gaze medicale, instalație incendiu, voce-date, camere video, apelare personal.

Clădirea se va preda dotată cu modul termic de tip C.E.T., care va încălzi agentul termic și apa caldă menajeră prin pompe de căldură.

În atașament găsiți o galerie foto.

 

 

Galeria foto - Primăria Oradea a finalizat lucrările la ambulatoriul din cadrul fostului Spital Militar, acesta fiind pregătit pentru predare

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421