Trimite unui prieten

Primăria Oradea a găzduit conferința ”Independența neamului românesc”, organizată de trei licee orădene

Luni , 14 Mai 2018, 15:27

Exportă PDF - Primăria Oradea a găzduit conferința ”Independența neamului românesc”, organizată de trei licee orădene Tipărește pagina - Primăria Oradea a găzduit conferința ”Independența neamului românesc”, organizată de trei licee orădene Trimite unui prieten - Primăria Oradea a găzduit conferința ”Independența neamului românesc”, organizată de trei licee orădene
Primăria Oradea a găzduit conferința ”Independența neamului românesc”, organizată de trei licee orădene

Azi, 14 mai 2018, a avut loc în sala mare a Primăriei Oradea conferința cu tema "Independența neamului românesc", organizată de Liceul Aurel Lazăr, Liceul Onisifor Ghibu și Liceul Ortodox Roman Ciorogariu din Oradea, în colaborare cu Primăria Oradea și Inspectoratul Școlar Bihor.

În cadrul conferinței au luat cuvântul prof. Livia Ghiurcuța de la Liceul Aurel Lazăr, prof. Livia Ivan de la Liceul Onisifor Ghibu și prof. Florin Oros de la Liceul Ortodox Roman Ciorogariu, Grigore Morar - consilier pe probleme de centenar, dar și prof. Vasile Juncu și Violeta Fetea, tot de la Liceul Aurel Lazăr..

Din partea Primăriei Oradea a vorbit purtătoarea de cuvânt a instituției, d-na Anca Grama: "Suntem în contextul centenarului și faptul că reiterăm astfel de momente unice din istoria neamului nostru ne ajută să înțelegem mai bine istoria și bineînțeles să fim mândri că suntem români, să facem cinste țării noastre și Uniunii Europene. Totodată, doresc să felicit Corul Liceului Ortodox Roman Ciorogariu, niște tineri extraordinari care ne încântă din nou și care sper să fie alături de noi și la celelalte evenimente."

Elevii care au luat cuvântul în cadrul conferinței au fost: Elisei Șorițău de la Liceul Baptist Emanuel, Andrei Șuteu de la Liceul Aurel Lazăr, Samira Dume și Andrada Turce de la Liceul Aurel Lazăr, Andreia Simionaș și David Vilciuc de la Liceul Aurel Lazăr, dar și Dalia Țigan, Dalia Moșuț, Andreea Pop, Debora Moza.

În atașament găsiți o galerie foto.

 

Galeria foto - Primăria Oradea a găzduit conferința ”Independența neamului românesc”, organizată de trei licee orădene

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta