Trimite unui prieten

Primăria Oradea aduce primăvara în sufletele orădenilor

Luni , 27 Februarie 2017, 12:02

Exportă PDF - Primăria Oradea aduce primăvara în sufletele orădenilor Tipărește pagina - Primăria Oradea aduce primăvara în sufletele orădenilor Trimite unui prieten - Primăria Oradea aduce primăvara în sufletele orădenilor
Primăria Oradea aduce primăvara în sufletele orădenilor

 

Având în vedere apropierea Sărbătorii Mărțișorului, Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a pus la dispoziția celor interesați, un număr de 60 de standuri de lemn în vederea comercializării produselor specifice sărbătorii, respectiv mărțișoare și flori de primăvară.

În acest sens, la începutul lunii februarie, Direcția Patrimoniu Imobiliar organizat o licitație publică deschisă cu strigare pentru ocuparea standurilor în intervalul 23 februarie - 2 martie 2017.

În urma licitației, din cele 60 de standuri, 47 au fost ocupate de comercianți. Aceștia provin fie din Oradea, fie din alte localități ale județului Bihor, dar și din Alexandria, Ploiești și București.

Din cele 47 de standuri cu mărțișoare și flori, 37 se găsesc pe strada Republicii - pietonal, iar 10 în Piața Unirii.

În ceea ce privește ziua de 8 Martie - Ziua Internațională a Femeii, comercianții vor avea posibilitatea să vândă flori, felicitări și aranjamente florale în 70 de amplasamente din municipiu, dintre care 5 vor fi în Piața Unirii și 15 pe strada Republicii - pietonal.  În acest sens, Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea a organizat o licitație publică cu strigare. Intervalul aprobat pentru vânzarea produselor specifice sărbătorii  este 6 - 9 martie (inclusiv). Comercianții de produse specifice zilei de 8 Martie vor putea fi găsiți, pe lângă zona centrală, și în locații precum: în fața bisericuței din Cartierul Nufărul (capăt), Calea Aradului intersecție cu Aviatorilor, Decebal intersecție cu strada Primăriei, B-dul Ștefan cel Mare intersecție cu Transilvaniei, zona Cantemir - la statuie, strada Transilvaniei cu Moldovei etc.

 

 

Galeria foto - Primăria Oradea aduce primăvara în sufletele orădenilor

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert