Trimite unui prieten

Primăria Oradea are un nou purtător de cuvânt

Miercuri , 7 Aprilie 2021, 13:39

Exportă PDF - Primăria Oradea are un nou purtător de cuvânt Tipărește pagina - Primăria Oradea are un nou purtător de cuvânt Trimite unui prieten - Primăria Oradea are un nou purtător de cuvânt
Primăria Oradea are un nou purtător de cuvânt

Anca Deac este, de săptămâna trecută, noul purtător de cuvânt al Primăriei Oradea și face parte din cabinetul primarului, fiind angajată cu contract de muncă pe perioadă determinată, respectiv pe durata mandatului edilului.

Absolventă a Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul" din Alba Iulia, Anca Deac a urmat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din București, promoţia 2008, an în care a și debutat în mass-media. În 2011 a urmat cursul pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict, organizat de Ministerul Apărării Naționale. Ulterior a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii Oradea, specializarea Radiologie şi Imagistică, precum şi Marketing Digital în cadrul Dublin Business School.

A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă locale și naționale, fiind angajată a televiziunii Realitatea TV în calitate de reporter și, mai apoi, a stației locale Digi24 Oradea, fiind totodată și corespondent al postului național Digi24.

În ultimii doi ani a locuit în Dublin, unde a lucrat ca responsabil de marketing pentru o companie irlandeză și, în același timp, a lansat platforma Dublin24, un site de ştiri pentru comunitatea română din Irlanda.

„Mă bucur să fac parte dintr-o echipă dinamică, preocupată să dezvolte orașul și să schimbe aspectul acestuia, crescând nivelul de trai și confortul comunității locale, dar și al celor care ne vizitează. Voi contribui activ la menținerea relației dintre Primăria municipiului Oradea și presa locală și natională și nu numai, precum și la promovarea proiectelor și activităților, deloc puține, desfășurate de administrația publică locală. Îmi doresc să oferim informații clare și corecte în mod constant, astfel încât opinia publică să cunoască activitatea primăriei și proiectele care, evident, vizează comunitatea", a declarat Anca Deac.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421