Trimite unui prieten

Primăria Oradea așteaptă ofertanți pentru reabilitarea a șase clădiri din centrul istoric

Vineri , 17 Martie 2017, 14:51

Exportă PDF - Primăria Oradea așteaptă ofertanți pentru reabilitarea a șase clădiri din centrul istoric Tipărește pagina - Primăria Oradea așteaptă ofertanți pentru reabilitarea a șase clădiri din centrul istoric Trimite unui prieten - Primăria Oradea așteaptă ofertanți pentru reabilitarea a șase clădiri din centrul istoric
Primăria Oradea așteaptă ofertanți pentru reabilitarea a șase clădiri din centrul istoric

În cursul zilei de ieri, 16 martie, Primăria Oradea a postat pe SEAP anunțul privind organizarea procedurii de licitaţie deschisă privind "Achiziția de execuție a lucrărilor aferente obiectivului Reabilitare clădiri "Ansamblu urban - Centru istoric" - 6 loturi.

Autoritatea contractantă este Municipiul Oradea, iar documentația de atribuire se găsește pe SEAP, atașată invitației de participare nr. 401544/16.03.2017 la secțiunea "Documentație și Clarificări".

Termenul limită de depunere a ofertelor este 03.04.2017, procedura este procedură simplificată și se desfășoară online. Data limită de evaluare a ofertelor este 28 aprilie 2017.
Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.624.549,38 lei pentru cele şase clădiri care urmează a fi reabilitate.

Cele șase clădiri care vor fi reabilitate în urma acestei licitații sunt: Vasile Alecsandri nr. 3 (Casa Roth), Vasile Alecsandri nr. 7, Piața Regele Ferdinand nr. 3, Iosif Vulcan nr. 2 (Casa Kolozsvary) şi nr. 4-6, precum și clădirea de pe strada Republicii nr. 31 - imobilul aflat vizavi cu Serviciul de Evidență a Populației.

„Prioritar petru noi în următorii 2-3 ani este reabilitarea clădirilor din zona centrală, pentru a le reda frumusețea de odinioară și pentru a scoate și mai mult în evidență patrimoniul arhitectural al orașului nostru. Toate acestea vor contribui la dezvoltarea turismului de patrimoniu, care este o componentă importantă a turismului cultural", a spus Lucian Popa, directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu Imobiliar.

 

 

Comentarii

Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura