Trimite unui prieten

Primăria Oradea vine în sprijinul cetățenilor, punând la dispoziția acestora măști de protecție

Vineri , 15 Mai 2020, 15:23

Exportă PDF - Primăria Oradea vine în sprijinul cetățenilor, punând la dispoziția acestora măști de protecție Tipărește pagina - Primăria Oradea vine în sprijinul cetățenilor, punând la dispoziția acestora măști de protecție Trimite unui prieten - Primăria Oradea vine în sprijinul cetățenilor, punând la dispoziția acestora măști de protecție
Primăria Oradea vine în sprijinul cetățenilor, punând la dispoziția acestora măști de protecție

În conformitate cu legislația în vigoare pentru instituirea stării de alertă la nivel national, în instituţiile publice şi în alte spaţii închise, precum şi în timpul călătoriei cu mijloacele de transport în comun, cetățenii au obligaţia de a folosi masca de protecție. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, municipalitatea orădeană prin Administrația Domeniului Public (ADP) și OTL pune la dispoziția acestora măști de protecție la prețul de 1,5 lei/bucată, măști care vor fi comercializate începând de azi în 12 puncte de vânzare ale chioșcurilor OTL. De asemenea, acestea urmează să fie comercializate începând de luni, 18 mai şi la punctele de vânzare ale ADP din piețele agroalimentare.

Totodată, așa cum s-a anunțat, începând de luni, 18 mai, accesul publicului în instituția Primăriei Oradea este permis doar cu mască și/sau vizier și cu verificarea temperaturii la poarta de acces. Aceleași măsuri sunt valabile și pentru angajații primăriei. Prin urmare, un punct de vânzare a măștilor de protecție va fi instalat de luni, 18 mai, la intrarea în Primăria Oradea, pentru cetățenii care vor intra în instituție.

Măștile de protecție sunt achiziționate de Agenția de Dezvoltare Locală Oradea de la un producător local și vor fi comercializate la prețul de achiziție de la producător. 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421