Trimite unui prieten

PROGRAMUL FESTIVITĂȚILOR PRILEJUITE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

, 1 Decembrie 2019, 8:11

Exportă PDF - PROGRAMUL FESTIVITĂȚILOR PRILEJUITE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI Tipărește pagina - PROGRAMUL FESTIVITĂȚILOR PRILEJUITE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI Trimite unui prieten - PROGRAMUL FESTIVITĂȚILOR PRILEJUITE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI
PROGRAMUL FESTIVITĂȚILOR PRILEJUITE DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Primăria Municipiului Oradea invită orădenii să se bucure de sărbătoarea tuturor românilor, atât prin participarea la manifestările oficiale dedicate acestui eveniment, cât şi prin gustarea tradiţionalului meniu de 1 Decembrie, fasolea cu ciolan.

Festivităţile vor începe la ora 12:00, în Parcul 1 Decembrie, cu ceremonialul religios şi alocuțiuni, urmate de un recital folcloric și festivitatea de depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori. De la ora 13:30 va avea loc defilarea personalului militar și a tehnicii din dotare în Centrul Civic.

Imediat după finalizarea paradei, activitățile se mută pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, astfel că în jurul orei 14:00 va începe distribuirea meniului tradiţional de fasole cu ciolan și varză murată. Porțiile vor fi oferite în caserole, în două puncte de distribuţie, din care unul contra cost (la un preț de 5 lei).

În acest an, municipalitatea a pregătit pentru orădeni 2.700 de porţii de mâncare, preparate de către Garnizoana Oradea, la popota militară.

Festivitățile dedicate Zilei Naţionale a României 2019 se vor încheia cu defilarea și retragerea cu torțe, pe traseul: strada Dunării - strada Republicii - Piața Ferdinand - Piața Unirii, în intervalul orar 18:00-18:30.

Vă aşteptăm!

La mulţi ani, România! La mulţi ani, Oradea!

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei