Trimite unui prieten

Radu Fortiș a fost numit prin concurs arhitect șef al orașului

Luni , 8 Octombrie 2018, 15:13

Exportă PDF - Radu Fortiș a fost numit prin concurs arhitect șef al orașului Tipărește pagina - Radu Fortiș a fost numit prin concurs arhitect șef al orașului Trimite unui prieten - Radu Fortiș a fost numit prin concurs arhitect șef al orașului
Radu Fortiș a fost numit prin concurs arhitect șef al orașului

Începând de săptămâna trecută, Instituția Arhitectului Șef din Primăria Oradea este condusă de arhitectul Radu Fortiș.

Acesta a fost numit în data de 3 octombrie 2018, în urma câștigării concursului desfășurat la București în perioada 20 - 24 august de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Radu Fortiș a absolvit Institutul de Arhitectură Ion Mincu din București în anul 1985, a lucrat în domeniul privat, dar și în domeniul universitar, la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Oradea. A fost pentru o perioadă și președintele Filialei Bihor a Ordinului Arhitecților din România (OAR).

În prezent, Radu Fortiș este doctorand la Universitatea Tehnică Cluj.

În ceea ce privește planul de lucru avut în vedere, arhitectul șef al Primăriei Oradea, Radu Fortiș, a declarat: "Îmi doresc în primul rând o simplificare a părții birocratice a muncii. Astfel, voi urmări implementarea unor mijloace moderne de acces la actele pe care le eliberăm, respectiv certificate de urbanism online, eventual și răspunsuri online la solicitările din Comisia Municipală de Urbanism. E evident că în acest moment există o sprasolicitare a structurilor din compartimentul de urbanism, prin urmare îmi doresc o restructurare a modului de desfășurare a ședințelor CMUAT. Avem în schimb o platformă GIS foarte bine pusă la punct, care ar putea fi mai ușor folosită de specialiști. Astfel, va fi foarte utilă crearea unei platforme online cu acces pentru specialiști, care vor putea astfel să-și descarce informațiile digitale, după modelul obținerii online a unui certificat de carte funciară".

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta