Trimite unui prieten

Reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt așteptați la Primărie până la data de 30 martie

Marti , 14 Februarie 2017, 13:29

Exportă PDF - Reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt așteptați la Primărie până la data de 30 martie Tipărește pagina - Reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt așteptați la Primărie până la data de 30 martie Trimite unui prieten - Reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt așteptați la Primărie până la data de 30 martie
Reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt așteptați la Primărie până la data de 30 martie

 

Începând de azi, 14 februarie și până la data de 30 martie 2017, asociațiile de proprietari sunt invitate la sediul Primăriei Oradea din Piața Unirii nr. 1, camera 126 (telefon 0259.437.000 - int 176 sau tel. 0731.290.343 - persoană de contact consilier Ramona Bakk), în vederea prelungirii/încheierii unui nou acord de colaborare sau în vederea refacerii hărţilor (ortofotoplanelor) privind Protocolul de transmitere în folosință gratuită a spațiilor verzi încheiat între Primăria Oradea și Asociația de proprietari.

Președinții sau administratorii asociațiilor de proprietari în calitate de reprezentanți vor trebui să dețină asupra lor ștampila asociației, care se va aplica la semnarea acordului.

Aceste acorduri de întreţinere a spațiilor verzi aferente asociațiilor de proprietari constituie o obligație în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 429 din 28 mai 2009 - Regulamentul privind organizarea, dezvoltarea și întreținerea spaţiilor verzi din Municipiul Oradea.    

 

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura