Trimite unui prieten

Reprezentanții municipalității au participat la deschiderea noului an școlar

Luni , 9 Septembrie 2019, 14:50

Exportă PDF - Reprezentanții municipalității au participat la deschiderea noului an școlar Tipărește pagina - Reprezentanții municipalității au participat la deschiderea noului an școlar Trimite unui prieten - Reprezentanții municipalității au participat la deschiderea noului an școlar
Reprezentanții municipalității au participat la deschiderea noului an școlar

Cu ocazia începerii noului an şcolar, viceprimarii Florin Birta și Mircea Mălan au participat luni, 9 septembrie, la momentele festive ale școlilor și liceelor orădene. Duminică, 8 septembrie, primarul Ilie Bolojan a fost prezent la deschiderea festivă a anului şcolar de la Liceul "Don Orione" unde a urat, în numele Primăriei Oradea, mult succes în noul an școlar, putere de muncă și rezultate bune tuturor elevilor.

Viceprimarul Florin Birta a participat la festivitatea de deschidere de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu" și Școala Oltea Doamna. În ambele instituții i-a felicitat pe profesori pentru pregătirea copiilor și a subliniat că noul an școlar este un moment aniversar pentru ambele instituții pentru că în acest an sărbătoresc 100 de ani de existență. Legat de acest centenar, viceprimarul a reamintit că Primăria Oradea se implică în organizarea evenimentelor dedicate acestor aniversări și i-a invitat pe cei prezenți la reamplasarea statuii lui Emanuil Gojdu în data de 5 octombrie, în Parcul 1 Decembrie.

Viceprimarul Mircea Mălan a fost prezent la momentele festive de la Liceul Teologic Baptist Emanuel și de la Colegiul Național „Onisifor Ghibu", unde le-a urat tuturor celor care au început astăzi școala mult succes, putere de muncă, sănătate și toate cele bune. În discursul său, Mircea Mălan a spus că știe cât de emoționant este pentru un elev deschiderea noului an școlar, deoarece își aduce aminte cât de mult aștepta în copilărie să-și revadă prietenii și colegii, totodată, vede și la cei doi copii ai săi cât de bucuroși sunt că se reîntorc pe băncile școlii. Viceprimarul s-a adresat și profesorilor, mulțumindu-le pentru dedicația profesională cu care se adresează fiecărui elev în parte și le-a dorit multă sănătate și răbdare în anul școlar 2019-2020.

 

 

Galeria foto - Reprezentanții municipalității au participat la deschiderea noului an școlar

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei