Trimite unui prieten

Restricții de circulație pe șoseaua de centură pentru amenajarea pasajului suprateran

Marti , 5 Noiembrie 2019, 11:06

Exportă PDF - Restricții de circulație pe șoseaua de centură pentru amenajarea pasajului suprateran Tipărește pagina - Restricții de circulație pe șoseaua de centură pentru amenajarea pasajului suprateran Trimite unui prieten - Restricții de circulație pe șoseaua de centură pentru amenajarea pasajului suprateran
Restricții de circulație pe șoseaua de centură pentru amenajarea pasajului suprateran

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat luni, 4 noiembrie 2019, la solicitarea constructorului, instituirea restricțiilor de circulație pentru obiectivul de investiție ,,Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și strada Universității".

Astfel, de joi, 7 noiembrie, începe demontarea parapeților aferenți sensului giratoriu de la intersecția străzii Universității cu drumul de centură, care urmează să fie desființat. Banda din mijloc a sensului va fi blocată, circulația din sens urmând să se desfășoare pe o singură bandă. Aceste lucrări sunt necesare pentru translatarea sensului giratoriu actual înspre accesul la Parcul Industrial 2, pentru realizarea benzii de ocolire a pasajului  la ieșirea de pe strada Universității.

Începând cu data de 21 noiembrie se va închide circulația din centură înspre strada Universității, inclusiv banda de circulație a centurii pe direcția Borș dinspre Cluj. Circulația rutieră în această perioadă se va derula pe o singură bandă pe sens pe șoseaua de centură, în zona de construcție a noului pasaj. Prin închiderea accesului în centură din strada Universității, circulația va fi deviată pe strada Islazului.  

Aceste restricții vor fi în vigoare până la începutul lunii aprilie 2020. 

 

 

Galeria foto - Restricții de circulație pe șoseaua de centură pentru amenajarea pasajului suprateran

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei