Trimite unui prieten

Restricții de circulație pe unele artere din oraș

Marti , 9 Iulie 2019, 15:38

Exportă PDF - Restricții de circulație pe unele artere din oraș Tipărește pagina - Restricții de circulație pe unele artere din oraș Trimite unui prieten - Restricții de circulație pe unele artere din oraș
Restricții de circulație pe unele artere din oraș

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat marți, 9 iulie 2019, la solicitarea SC Gavella Com SRL, închiderea circulației rutiere pe strada Madach Imre și pe strada Moscovei, între Gh. Barițiu și strada Patrioților, începând de miercuri, 10 iulie. Închiderea circulației este necesară pentru execuția lucrărilor ,,Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand", strada Madach Imre urmând să devină pietonală.

Tot marți a fost aprobată închiderea circulației rutiere pe strada Aurel Lazăr, între strada Andrei Șaguna și strada Republicii (cu excepția riveranilor), începând din 15 iulie, pentru execuția lucrării ,,Amenajare și pavare strada Aurel Lazăr, în vederea transformării acesteia în zonă pietonală".  

Tot în cadrul comisiei de circulație s-a aprobat închiderea circulației rutiere în Piața 1 Decembrie, între strada Mihai Viteazul și strada Independenței, în data de 24 august 2019, între orele 17.30 - 24.00, pentru concursul ,,Oradea Night Run Half Marathon". organizat de către Asociația Clubul Sportiv XTerra Sport Bihor.

Vă mulțumim pentru înțelegere. 

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2