Trimite unui prieten

Restricții de circulație pe unele artere unde se lucrează la rețelele de apă

Miercuri , 6 Martie 2019, 12:38

Exportă PDF - Restricții de circulație pe unele artere unde se lucrează la rețelele de apă Tipărește pagina - Restricții de circulație pe unele artere unde se lucrează la rețelele de apă Trimite unui prieten - Restricții de circulație pe unele artere unde se lucrează la rețelele de apă
Restricții de circulație pe unele artere unde se lucrează la rețelele de apă

În ședința Comisiei tehice pe probleme de circulație și transport rutier, care a avut loc azi, 6 martie 2019, la Primăria Oradea, au fost aprobate două închideri de circulație a traficului rutier, ambele datorate derulării unor lucrări de extindere și reabilitare a rețelor de apă și canalizare de către Compania de Apă.
Astfel, pe cele două benzi ale str. Dimitrie Cantemir (tronsonul cuprins între str. Muntele Găina și str. Lugojului , inclusiv str. Jean Jaurès) circulația rutieră se închide pe direcția spre centru în perioada 11 martie - 6 aprilie 2019, iar celelalte două benzi, respectiv cele de ieșire vor fi transformate: una pentru circulația spre centru și una pentru circulația de ieșire din oraș.
De asemenea, pe str. Anatole France, între str. Gh. Costaforu și str Arieșului, circulația rutieră va fi închisă în totalitate în intervalul 11 - 22 martie 2019. Astfel, circulația rutieră se va putea realiza doar pe străzile limitrofe.

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta