Trimite unui prieten

Reţelele de apă se extind sau se înlocuiesc pe o serie de străzi din municipiu

Vineri , 24 Februarie 2017, 14:03

Exportă PDF - Reţelele de apă se extind sau se înlocuiesc pe o serie de străzi din municipiu Tipărește pagina - Reţelele de apă se extind sau se înlocuiesc pe o serie de străzi din municipiu Trimite unui prieten - Reţelele de apă se extind sau se înlocuiesc pe o serie de străzi din municipiu
Reţelele de apă se extind sau se înlocuiesc pe o serie de străzi din municipiu

În cadrul ședinței Consiliului Local de ieri, 23 februarie 2017, au fost adoptate mai multe proiecte de hotărâre privind reabilitarea rețelelor de canalizare pluvială şi extinderea sau înlocuirea rețelelor de apă și canalizare menajeră pe mai multe străzi din municipiu.

Astfel, pe str. George Coșbuc va fi reabilitată rețeaua de canalizare pluvială. În prezent, pe strada George Coșbuc există o rețea de canalizare pluvială din tub beton ovoidal, care nu corespunde din punct de vedere tehnic, constatându-se surpări, stare avansată de degradare și colmatări frecvente pe mai multe porțiuni ale rețelei actuale. Valoarea lucrărilor va fi de 445.000 lei, iar durata de realizare de 5 luni.

În ceea ce privește lucrările de extindere a rețelei de alimentare cu apă și canalizare menajeră, acestea vor viza următoarele străzi: Ceyrat, Ion Pop Reteganul, Mărgelelor, Gheorghe Pituț - tronsonul cuprins între străzile Matei Corvin și Bunyitai Vince. Valoarea totală a acestor lucrări de extindere va fi cca. 2.203.000 lei, iar durata de execuție până în 7 luni.

Înlocuirea rețelelor de apă și canalizare menajeră se va face pe străzile: Mihail Kogălniceanu, 22 Decembrie - blocurile R10D, R10C, R8B, RL 12, Alexandru Cazaban - bl Z10, bl Z11, Caraiman, Lăcrămioarelor, Martin Andersen Nexo și B-dul Ştefan cel Mare (tronson cuprins între străzile Caraiman și Teodor Neș). Valoarea lucrărilor de înlocuire va fi de 1.392.000 lei, iar durata de execuție va fi cuprinsă între 2 și 6 luni pentru un obiectiv.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert