Trimite unui prieten

S-a deschis circulației drumul colector Calea Sântandrei – Calea Aradului

Marti , 22 Septembrie 2020, 15:30

Exportă PDF - S-a deschis circulației drumul colector Calea Sântandrei – Calea Aradului Tipărește pagina - S-a deschis circulației drumul colector Calea Sântandrei – Calea Aradului Trimite unui prieten - S-a deschis circulației drumul colector Calea Sântandrei – Calea Aradului
S-a deschis circulației drumul colector Calea Sântandrei – Calea Aradului

Astăzi, 22 septembrie 2020, s-a deschis circulației, drumul colector dintre Calea Sântandrei și Calea Aradului, care a făcut obiectul contractului de lucrări între Municipiul Oradea și asocierea formată din S.C. TREBOR DRUM CONSTRUCT S.R.L. - lider de asociere/ executant, S.C. COST VOC IMPEX S.R.L. - asociat, S.C. DRUM PROIECT S.R.L. - asociat/proiectant și S.C. RITMOTEH S.R.L. - subcontractant.

Prețul contractului este de 2.189.512,98 lei, fără TVA, din care construcțiile și montajul reprezintă 2.147.084,66 lei, fără TVA.

Drumul colector are o lungime de 418,31 m și este compus din: drumul colector cu lungimea 360 m, 7 m lățime și 2 benzi, câte una pe sens; acces + ieșire din Calea Sântandrei și acces + ieșire în Calea Aradului după mall în sensul giratoriu existent și bretea de acces direct din Calea Aradului, după sensul giratoriu cu pasajul (intersecția Calea Aradului - Calea Sântandrei). Drumul colector are și o  bretea de 3,50 m lățime și o lungime de 58,31 m.

Cele două părți se intersectează pe drumul colector la km 0+114,62 m. Sensul are o insulă centrală cu R=6,00 m și un inel de 1 m cu pavaj, care mărește raza la 7,00 m.

De menționat că s-au amenajat trotuare cu asfalt, parapeți metalici la marginea Căii Aradului, marcaje longitudinale de separare a sensurilor de circulație, marcaje transversale de oprire și traversare pentru pietoni, semnalizare verticală și indicatoare rutiere de avertizare, reglementare, orientare și informare.

 

 

Galeria foto - S-a deschis circulației drumul colector Calea Sântandrei – Calea Aradului

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421