Trimite unui prieten

S-a lansat licitația pentru construirea centrului de servicii din Parcul Industrial I

Luni , 10 Aprilie 2017, 15:27

Exportă PDF - S-a lansat licitația pentru construirea centrului de servicii din Parcul Industrial I Tipărește pagina - S-a lansat licitația pentru construirea centrului de servicii din Parcul Industrial I Trimite unui prieten - S-a lansat licitația pentru construirea centrului de servicii din Parcul Industrial I
S-a lansat licitația pentru construirea centrului de servicii din Parcul Industrial I

În 10 aprilie 2017, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat licitația pentru identificarea unui investitor care să construiască centrul de servicii din Parcul Industrial I, situat pe Calea Borșului.

Centrul de servicii va dispune de următoarele servicii: creșă, grădiniță, cabinete medicale, farmacie, servicii de alimentație publică (linie de servire a hranei calde), magazin alimentar/supermarket, agenții de bănci și bancomate, și parcare. Terenul pe care va fi construit centrul are o suprafață de 8232 de metri pătrați, iar prețul acestuia pornește de la 9,5 euro/mp.

Calendarul licitației este următorul:

- ofertele se pot depune în perioada 10 aprilie 2017 - 31 mai 2017, ora 12, la sediul ADLO din strada Primăriei, nr. 3, parter;
- deschiderea ofertelor va avea loc în 31 mai 2017, ora 14, în prezența ofertanților;
- perioada de evaluare a ofertelor: 2-8 iunie 2017;
- anunțarea rezultatului licitației se va face în 8 iunie 2017;
- perioada de depunere a contestațiilor: 9-13 iunie 2017;
- perioada de semnare a contractelor: 23 iunie 2017 - 7 august 2017.

Contractul se va încheia pe o perioadă de 25 de ani iar condițiile minime obligatorii prevăzute pentru accesul investitorilor în parcul industrial sunt:
- suma investită să fie minimum 70 de euro/mp;
- gradul de ocupare a terenului să fie de minimum 20%.

Potrivit caietului de sarcini, investitorul va începe construcția în termen de 7 luni de la intrarea în vigoare a contractului de administrare și prestări servicii conexe/superficie, iar lucrările vor trebui finalizate în termen de un an. În termen de maximum doi ani de la semnarea contractului, investitorul este obligat să desfășoare toate activitățile menționate mai sus. Potrivit estimărilor, lucrările vor începe în primăvara anului 2018.

Documentația necesară licitației a fost postată pe site-ul www.adlo.ro și poate fi descărcată accesand linkul http://adlo.ro/licitatii-in-curs.

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert