Trimite unui prieten

S-a prelungit perioada de depunere a cererilor pentru redarea în circuitul agricol a unor terenuri

Joi , 1 Aprilie 2021, 15:52

Exportă PDF - S-a prelungit perioada de depunere a cererilor pentru redarea în circuitul agricol a unor terenuri Tipărește pagina - S-a prelungit perioada de depunere a cererilor pentru redarea în circuitul agricol a unor terenuri Trimite unui prieten - S-a prelungit perioada de depunere a cererilor pentru redarea în circuitul agricol a unor terenuri
S-a prelungit perioada de depunere a cererilor pentru redarea în circuitul agricol a unor terenuri

Consilierii locali au decis în ședința ordinară de miercuri, 31 martie, să prelungească perioada de depunere a cererilor pentru redarea în circuitul agricol a unor părți din suprafețele de teren cu construcții edificate. Termenul limită de depunere a solicitărilor, 31 martie, a fost prelungit până la 30 aprilie.

De asemenea, persoanele care au documentațiile incomplete au posibilitatea de a le completa, potrivit legii, până în 30 iunie. Decizia vine ca urmare a faptului că un număr important dintre cererile depuse deja erau incomplete și nu au putut fi avizate favorabil de către departamentele de specialitate.

Măsurile privind reîncadrarea fiscală a terenurilor cu construcții edificate și redarea în circuitul agricol a unor părți din suprafețele de teren cu construcții edificate sunt prevăzute în Hotărârea Consiliului Local nr. 896/2020 privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2021.

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421