Trimite unui prieten

S-a publicat anunțul de licitație privind reamenajarea Grădinii Publice Dealul Ciuperca

Marti , 5 Martie 2019, 15:20

Exportă PDF - S-a publicat anunțul de licitație privind reamenajarea Grădinii Publice Dealul Ciuperca Tipărește pagina - S-a publicat anunțul de licitație privind reamenajarea Grădinii Publice Dealul Ciuperca Trimite unui prieten - S-a publicat anunțul de licitație privind reamenajarea Grădinii Publice Dealul Ciuperca
S-a publicat anunțul de licitație privind reamenajarea Grădinii Publice Dealul Ciuperca

La sfârșitul săptămânii trecute a fost publicat pe site-ul instituției Primăriei Oradea www.oradea.ro anunțul de participare la licitația privind "Reamenajarea Grădinii Publice Dealul Ciuperca", data limită de depunere a ofertelor în SICAP fiind 27 martie 2019, ora 15:00.

Toți cei interesați pot găsi informații suplimentare accesând site-ul www.e-licitatie.ro, anunțul de participare având numărul SCN 1038573 din data de 28.02.2019.

Odată cu încheierea lucrărilor de stabilizare și consolidare a Grădinii Publice Dealul Ciuperca, urmează lucrările de reamenajare a acesteia, în vederea aducerii ei la parametrii funcționali corespunzători și a redării ei funcționale în beneficiul locuitorilor municipiului Oradea.

Reamenajarea Grădinii Publice Ciuperca va consta în lucrări de arhitectură, lucrări de structură, lucrări la instalațiile electrice exterioare, lucrări de amenajare peisagistică și lucrări  la sistemul de irigații.

Prin urmare, lucrările de arhitectură vor cuprinde: refaceri de tencuieli și vopsitorii lavabile la clădirea Caffe Ciuperca și la punctele de belvedere, refaceri de pardoseli (pardoselile vor fi tip WPC - lemn plastifiat), reparații la balustrăzi, amplasare bănci din WPC, realizarea unei pergole metalice pe radierul adiacent zidului de sprijin, amenajare de noi alei și repararea celor existente cu dale din beton vibropresat, dar și amenajarea unui amfiteatru în aer liber.

Lucrările de structură vor consta în realizarea de umpluturi compactate din pământ și pământ stabilizat în zona din amontele zidului de sprijin, astfel încât să se realizeze o continuitate a pantelor taluzului natural; realizarea infrastructurii și suprastructurii aleilor noi proiectate; relizarea infrastructurii și structurii gradenelor de pământ pentru amfiteatru; realizarea structurii metalice a pergolei amplasate adiacent zidului de sprijin; aducerea la cotă a căminelor de vizitare amplasate pe drenurile de adâncime realizate în etapele anterioare; realizarea treptelor de legătură între alei și realizarea infrastructurii și structurii punctului de belvedere nou creat.

Lucrările la instalațiile electrice exterioare vizează verificarea și refacerea instalației electrice exterioare cu tot ce presupune aceasta, cabluri electrice, prize de pământ, stâlpi de iluminat etc.

Lucrările de amenajare peisagistică și lucrările  la sistemul de irigații vor cuprinde reamenajarea peisagistică a întregului amplasament prin reamenajarea terenului cu pământ vegetal, plantarea de arbori, arbuști și plante, precum și realizarea unui sistem de irigații necesar pentru întreținerea corespunzătoare a spațiilor verzi amenajate.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.932.967,27 lei, iar termenul pentru proiectare și execuție este de 8 luni, din care 2 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuție.

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta