Trimite unui prieten

S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a trei străzi din Cartierul Veteranilor

Joi , 31 Octombrie 2019, 15:23

Exportă PDF - S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a trei străzi din Cartierul Veteranilor Tipărește pagina - S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a trei străzi din Cartierul Veteranilor Trimite unui prieten - S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a trei străzi din Cartierul Veteranilor
S-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea a trei străzi din Cartierul Veteranilor

În ședința Consiliului Local de azi, 31 octombrie au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea str. General Eremia Grigorescu, str. Nicolae Firu și a str. Radu Enescu, toate situate în Cartierul Veteranilor.

Toate aceste străzi sunt nemodenizate, cu elemente de colectare și evacuare a apelor inexistente sau ineficiente, care generează disconfort în desfășurarea traficului.

Prin modernizarea acestora, prin realizarea canalizării pluviale se vor crea condiții de confort și siguranță atât pentru riverani, cât și pentru ceilalți conducători auto care tranzitează zona.

Cele trei străzi au o lungime totală de cca 1,2 km, iar valoarea modernizării acestora este de 4.115.312,38 lei, inclusiv TVA.

Durata de execuție pentru str. Nicolae Firu este de 2 luni, iar pentru str. General Eremia Grigorescu și str. Radu Enescu de 4 luni.

 

 

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei