Trimite unui prieten

Sâmbătă, 11 mai 2019 - Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea

Vineri , 10 Mai 2019, 13:51

Exportă PDF - Sâmbătă, 11 mai 2019 - Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea Tipărește pagina - Sâmbătă, 11 mai 2019 - Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea Trimite unui prieten - Sâmbătă, 11 mai 2019 - Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea
Sâmbătă, 11 mai 2019 - Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea

Grădina Zoologică Oradea va găzdui sâmbătă, 11 mai, cea de-a noua ediție a Zilei Părinților Adoptivi. Programul va începe la ora 9:00 și se va încheia la ora 15:00.

Pe parcursul zilei, părinții adoptivi vor avea prilejul să participe la diferite activități, cum ar fi: curățenie, adăpatul animalelor, pregătirea hranei animalelor, precum și hrănirea unora dintre acestea, cum ar fi poneii, caii, suricatele, lemurienii, papagalii, totul sub atenta supraveghere a angajaților Grădinii Zoologice.

„Prin adopţia unui animal, părintele adoptiv aduce un ajutor considerabil, timp de un an, pentru îngrijirea şi hrana acestuia. Ziua părinților adoptivi este modul în care Administrația Domeniului Public le mulțumește pentru aportul adus la îmbunătățirea condițiilor de bunăstare a animalelor", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

În prezent, la Grădina Zoologică Oradea sunt înregistrați aproximativ 60 de părinți adoptivi, din Oradea și mai multe localități din țară: Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Eforie Sud, Timișoara, București, Sighetu Marmației etc. Cele mai adoptate animale sunt suricatele, urmate de lemuri, antilope, cai, căprioare, cerbi sau zebu.

Perioada pentru care se încheie adopția este de un an, iar suma achitată este de 200 lei, pentru persoanele fizice, respectiv 500 lei, în cazul persoanelor juridice. Părinții adoptivi persoane fizice vor beneficia de un certificat de adopție, un magnet cadou, un magnet expus pe panoul de la intrare, precum și intrare gratuită o dată pe lună, timp de un an. Persoanele juridice vor beneficia suplimentar de inscripționarea numelui pe un panou lângă țarcul animalului. În cazul acestora, accesul gratuit în Zoo Oradea este prevăzut de două ori pe an, cu ocazia Zilei părinților adoptivi, când doi reprezentanți ai societății (desemnați de conducere) vor putea participa la eveniment.

 

Galeria foto - Sâmbătă, 11 mai 2019 - Ziua părinților adoptivi la Zoo Oradea

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei