Trimite unui prieten

Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii

Joi , 6 Iunie 2019, 15:52

Exportă PDF - Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii Tipărește pagina - Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii Trimite unui prieten - Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii
Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii

Organizația Națională "Cercetașii României" organizează săptămâna viitoare, respectiv vineri, 14 iunie, în Șanțul Cetății Oradea, cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii, eveniment la care și Primăria Oradea este partener.

Scopul evenimentului este de a redescoperi bucuria lucrurilor mărunte și de a petrece câteva ore în natură, în aer liber, într-o atmosfera relaxată.

Participanții sunt invitați să-și aducă hamacul și chitara și să participe la diferite întreceri sportive și de cultură generală.

Totodată, participanții sunt invitați să-și personalizeze o gulguță și să o facă să lumineze în întuneric, alături de oamenii care cred în aceleași lucruri.

Aprinderea gulguțelor se face odată cu lăsarea serii.

Festivalul va începe la ora 17:00, cu o serie de ateliere interactive pregătite de cercetași și tineri voluntari pentru persoane de toate categoriile de vârstă: origami, pictură pe față, atelier Crucea Roșie.

Festivalul se va încheia cu aprinderea lumânărilor și cu un concert folk.

Programul se va derula astfel: orele 17:00 - 18:00 - Joc de cultrură general Quizz Game - pe baza de donatie in cuantum de 5 lei; orele 18:00 - 19:00 - întrecere sportivă pe categorii de vârstă - pe baza de donatie in cuantum de 10 lei; orele 20:00 - 22:00 - Concert folk.

Intrarea va fi liberă.

 

 

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei