Trimite unui prieten

Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii

Joi , 6 Iunie 2019, 15:52

Exportă PDF - Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii Tipărește pagina - Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii Trimite unui prieten - Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii
Șanțul Cetății va găzdui cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii

Organizația Națională "Cercetașii României" organizează săptămâna viitoare, respectiv vineri, 14 iunie, în Șanțul Cetății Oradea, cea de-a XII-a ediție a Festivalului Luminii, eveniment la care și Primăria Oradea este partener.

Scopul evenimentului este de a redescoperi bucuria lucrurilor mărunte și de a petrece câteva ore în natură, în aer liber, într-o atmosfera relaxată.

Participanții sunt invitați să-și aducă hamacul și chitara și să participe la diferite întreceri sportive și de cultură generală.

Totodată, participanții sunt invitați să-și personalizeze o gulguță și să o facă să lumineze în întuneric, alături de oamenii care cred în aceleași lucruri.

Aprinderea gulguțelor se face odată cu lăsarea serii.

Festivalul va începe la ora 17:00, cu o serie de ateliere interactive pregătite de cercetași și tineri voluntari pentru persoane de toate categoriile de vârstă: origami, pictură pe față, atelier Crucea Roșie.

Festivalul se va încheia cu aprinderea lumânărilor și cu un concert folk.

Programul se va derula astfel: orele 17:00 - 18:00 - Joc de cultrură general Quizz Game - pe baza de donatie in cuantum de 5 lei; orele 18:00 - 19:00 - întrecere sportivă pe categorii de vârstă - pe baza de donatie in cuantum de 10 lei; orele 20:00 - 22:00 - Concert folk.

Intrarea va fi liberă.

 

 

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei