Trimite unui prieten

Săptămâna viitoare începe Festivalul Toamna Orădeană

Vineri , 29 Septembrie 2017, 15:45

Exportă PDF - Săptămâna viitoare începe Festivalul Toamna Orădeană Tipărește pagina - Săptămâna viitoare începe Festivalul Toamna Orădeană Trimite unui prieten - Săptămâna viitoare începe Festivalul Toamna Orădeană
Săptămâna viitoare începe Festivalul Toamna Orădeană

Viceprimarul Florin Birta a susținut azi, 29 septembrie 2017 o conferință de presă, în care a anunțat organizarea celei de-a 26-a ediții a Festivalului Toamna Orădeană.

La conferința de presă a participat şi Mihai Jurca, directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și Constantin Covaliu -  General Manager Street FOOD Festival.

Toamna Oradeană este organizată de Primăria Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea.

"Festivalul va începe săptămâna viitoare, joi, 5 octombrie, simultan în cele două locații principale Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică seara, cu un foc de artificii. Ca un lucru inedit, anul acesta încercăm să mergem cât mai aproape de casele orădenilor, organizând evenimente în toate cartierele orașului: în Piața Magnoliei din Cartierul Rogerius, în Parcul Salca din Cartierul Nufărul, zona Republicii, Pasaj Vulturul Negru. OradeaArt este un alt proiect pe care îl promovăm în cadrul festivalului Toamna Orădeană. Practic, prin proiectul Oradea Art scările pasajului care leagă întersecția Parcului Traian cu zona Bulevardului Magheru vor fi pictate în tehnica 3D, de către o echipă de specialiști. Dacă se va dovedi că proiectul este un succes, vom continua și cu alte pasaje din oraș", a spus viceprimarul Florin Birta.

Piața Unirii îi va aștepta pe orădeni cu muzică bună, zone de relaxare, activități pentru copii, zona culinară "Taste of Oradea", care va reuni cele mai bune preparate ale restaurantelor locale și multe alte surprize.

Cetatea Oradea va găzdui "Street Food Festival", care va prezenta orădenilor și turiștilor rețete culinare din toate colțurile lumii, muzică bună și o atmosferă relaxantă.

"Le mulțumesc pentru sprijinul dat în organizarea acestui festival tuturor colegilor mei, tuturor partenerilor, producătorului evenimentului Why Not, d-lui Constantin Covaliu. E important să comunicăm faptul că pentru o bună organizare a evenimentului vom închide total circulația auto în Piața Unirii, începând de miercuri, 4 octombrie, ora 18:00, până luni, 9 octombrie, ora 14.00. Vom aduce la Oradea artiști locali și internaționali, ale căror concerte sperăm să acopere o paletă cât mai mare din gusturile orădenilor. Astfel, vor concerta în cadrul festivalului: Vița de Vie, Mihail, Rubie, Delia, Zdob și Zdub, Smiley, cunoscuta trupă maghiară Charlie și mulţi alții", a încheiat Mihai Jurca - directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune.

În atașament găsiți programul detaliat al evenimentului.

 

 

 

 

Fișiere - Săptămâna viitoare începe Festivalul Toamna Orădeană

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert