Trimite unui prieten

Se depun actele pentru locuințele ANL destinate medicilor rezidenți

Luni , 2 Decembrie 2019, 11:54

Exportă PDF - Se depun actele pentru locuințele ANL destinate medicilor rezidenți Tipărește pagina - Se depun actele pentru locuințele ANL destinate medicilor rezidenți Trimite unui prieten - Se depun actele pentru locuințele ANL destinate medicilor rezidenți
Se depun actele pentru locuințele ANL destinate medicilor rezidenți

Direcția Patrimoniu Imobiliar anunță că în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Oradea nr. 964 din 28.11.2019,  în perioada 02.12.2019 - 17.01.2020 se depun cererile, însoțite de acte doveditoare, de către solicitanții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea.

Cererea, vizată de angajator, se depune individual și în nume propriu la Primăria municipiului Oradea - Centrul de Relații cu Publicul (în Piramidă) și trebuie să fie însoțită de documentele prevăzute în anexa la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Oradea nr. 964 din 28.11.2019.

Dosarele incomplete și cele depuse după termen se resping.

Pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în mod exclusiv tinerilor specialiști din sănătate, dosarele vor fi analizate de Comisia socială de analiză a solicitărilor de locuințe pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea, județul Bihor, cu respectarea CRITERIILOR DE ACCES ȘI A CRITERIILOR DE SELECȚIE PRIN PUNCTAJ, aprobate prin H.C.L. nr. 862 din 31.10.2019, anexate la prezenta.

 

 

Fișiere - Se depun actele pentru locuințele ANL destinate medicilor rezidenți

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei