Trimite unui prieten

Se închid bazarurile din pieţe, acces interzis la locurile de joacă şi pe terenurile de sport

, 22 Martie 2020, 14:27

Exportă PDF - Se închid bazarurile din pieţe, acces interzis la locurile de joacă şi pe terenurile de sport Tipărește pagina - Se închid bazarurile din pieţe, acces interzis la locurile de joacă şi pe terenurile de sport Trimite unui prieten - Se închid bazarurile din pieţe, acces interzis la locurile de joacă şi pe terenurile de sport
Se închid bazarurile din pieţe, acces interzis la locurile de joacă şi pe terenurile de sport

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a anunţat duminică pe Facebook, într-o transmisie live, noi măsuri locale în lupta anti-COVID-19, în urma dispoziţiilor anunţate sâmbătă seara de Ministerul Afacerilor Interne prin Ordonanţa militară nr. 2

Una dintre aceste măsuri se referă la pieţele agroalimentare: „Vom închide de luni bazarurile din pieţe, astfel încât activităţile neesenţiale să nu ducă la creşterea afluxului de populaţie. Va rămâne în funcţiune tot ceea ce înseamnă vânzări de produse agricole", a anunţat edilul, în contextul în care în pieţele orădene au fost luate măsuri de dezinfecţie şi protecţie a populaţiei, pentru ca acestea să poată funcţiona în continuare.

O altă măsură anunţată de primarul Ilie Bolojan se referă la programul supermarketurilor. „Vom impune ca toate supermarketurile să-şi închidă programul la ora 21, astfel încât ora 22 să-i prindă pe angajaţi acasă", a spus edilul, măsura fiind luată în conformitate cu Ordonanţa militară care interzice circulaţia în timpul nopţii, între orele 22.00-06.00.

De asemenea, primarul a anunţat închiderea locurilor de joacă şi a terenurilor de sport din cartiere, în conformitate cu dispoziţiile guvernamentale care interzic circulaţia grupurilor mai mari de 3 persoane. „Desigur va fi permisă alergarea individuală, în zona limitrofă locuinţei", a mai spus Ilie Bolojan.

 

Urmăreşte pe Youtube înregistrarea transmisiei live de pe Facebook: https://youtu.be/W63I95B1_Iw 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421