Trimite unui prieten

Se închide circulația rutieră pe câteva artere din zona centrală, în vederea pregătirii manifestărilor din 20 aprilie

Vineri , 12 Aprilie 2019, 14:46

Exportă PDF - Se închide circulația rutieră pe câteva artere din zona centrală, în vederea pregătirii manifestărilor din 20 aprilie Tipărește pagina - Se închide circulația rutieră pe câteva artere din zona centrală, în vederea pregătirii manifestărilor din 20 aprilie Trimite unui prieten - Se închide circulația rutieră pe câteva artere din zona centrală, în vederea pregătirii manifestărilor din 20 aprilie
Se închide circulația rutieră pe câteva artere din zona centrală, în vederea pregătirii manifestărilor din 20 aprilie

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat astăzi, la solicitarea Direcției de Organizare Evenimente, închiderea circulației rutiere pe câteva străzi din zona centrală, în vederea pregătirii manifestărilor dedicate împlinirii a 100 de ani de administrație românească în Oradea.

Astfel, în data de 18 aprilie, între orele 11.30 - 13.30, se va închide circulația rutieră pe strada Iuliu Maniu, iar între orele 17.30 - 21.00, se închide circulația rutieră pe strada Independenței, pentru repetiția defilării din 20 aprilie, în acest interval orar urmând să circule doar tramvaiele.

În data de 19 aprilie, începând cu ora 9.00 dimineața, se va închide circulația în Piața Unirii până în 22 aprilie dimineața. Începând cu ora 16.00, se închide circulația și pe strada Independenței, de la colț cu strada Mihai Viteazul, dar și virajul la dreapta spre podul Sf.Ladislau dinspre strada Ady Endre, circulația pe pod nefiind permisă. Tot începând de vineri, 19 aprilie, ora 16.00, se închide circulația rutieră pe strada Tudor Vladimirescu, de la Principatele Unite spre strada Primăriei, până sâmbătă, 20 aprilie ora 24.00. Începând cu ora 22.00, până în 20 aprilie, ora 24.00, se blochează total circulația din girația din Centrul Civic spre strada Independenței. Tot începând cu ora 22.00, se va bloca circulația pe strada Mihai Viteazul, riveranii urmând să aibă acces doar spre strada Traian Moșoiu. În aceste zile, echipajele Poliției dar și indicatoare de ocolire vor ghida participanții la trafic.

Primăria Oradea mulțumește anticipat conducătorilor auto pentru înțelegere. 

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta