Trimite unui prieten

Se închide pentru o lună circulația rutieră pe strada Parcul 1 Decembrie, între Gen. Traian Moșoiu și Independenței

Miercuri , 4 Iulie 2018, 14:01

Exportă PDF - Se închide pentru o lună circulația rutieră pe strada Parcul 1 Decembrie, între Gen. Traian Moșoiu și Independenței Tipărește pagina - Se închide pentru o lună circulația rutieră pe strada Parcul 1 Decembrie, între Gen. Traian Moșoiu și Independenței Trimite unui prieten - Se închide pentru o lună circulația rutieră pe strada Parcul 1 Decembrie, între Gen. Traian Moșoiu și Independenței
Se închide pentru o lună circulația rutieră pe strada Parcul 1 Decembrie, între Gen. Traian Moșoiu și Independenței

Având în vedere că în cursul lunii mai și iunie au avut loc mai multe evenimente în zona centrală care au necesitat închiderea circulației în Piața Unirii, pentru a nu se crea blocaje în trafic, închiderea circulației rutiere în str. Parcul 1 Decembrie, între strada Traian Moșoiu și strada Independenței a fost amânată pentru luna iulie.

În vederea finalizării execuției lucrărilor de amenajare a străzii Vasile Alecsandri, conform avizului Comisiei tehnice pe probleme de circulație și transport rutier nr. 185119 din data 26.04.2018, circulația pe str. Parcul 1 Decembrie, între str. General Traian Moșoiu și str. Independenței, va fi închisă începând cu data de 16.07.2018, ora 00:00, până la data de 17.08.2018, ora 24:00.

Închiderea circulației este necesară pentru continuarea proiectului de amenajare a străzii Vasile Alecsandri, prin amenajarea unei treceri de pietoni denivelată, pe o distanță egală cu lățimea străzii V. Alecsandri, la intersecția cu str. Parcul 1 Decembrie.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert