Trimite unui prieten

Se întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea și localitatea Sînmartin

Luni , 11 Iunie 2018, 14:06

Exportă PDF - Se întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea și localitatea Sînmartin Tipărește pagina - Se întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea și localitatea Sînmartin Trimite unui prieten - Se întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea și localitatea Sînmartin
Se întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea și localitatea Sînmartin

Termoficare Oradea a trimis un comunicat pe care îl redăm mai jos.

Pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare a rețelei de transport a energiei termice, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și a creșterii eficienței energetice - etapa a II-a, 20,2 km rețea termică de transport", începând de marți, 12 iunie 2018, ora 10.00, se întrerupe furnizarea apei calde în  municipiul Oradea și localitatea Sînmartin, cu excepția punctelor termice: 512, 513, 514, 911, 913 (cartierul Ioșia) și 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883 (cartierul Nufărul 1).

Reluarea furnizării apei calde se va realiza treptat pe măsura finalizării lucrărilor, astfel:

- 14 iunie, începând cu ora 08.00, punctele termice alimentate din M3, situate în arealul mărginit de străzile Corneliu Coposu,  Olimpiadei, Milcovului și Podului;

- 14 iunie, începând cu ora 18.00, punctele termice din Cartier Rogerius, B-dul Dacia, Cartierul Ioșia Nord, str. Splaiul Crișanei, str. Oneștilor, Cartierul Ioșia, Zona de Centru, str. Grigore Ureche, str. Dimitrie Cantemir, Calea Clujului, Cartierul Dragoș Vodă, Cartierul Nufărul 2 și Nufărul 3.

- 15 iunie, începând cu ora 02.00, punctele termice din Cartierul Velența și Cartierul Prima - Nufărul.

- 15 iunie începând cu ora 12.00, punctele termice din Comuna Sînmartin - Felix.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau  pot accesa aplicația TERMO ALERT, pe pagina de web www.termoficareoradea.ro.

Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat. 

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta