Trimite unui prieten

Se întrerupe furnizarea apei potabile pe malul stâng al Crișului Repede

Miercuri , 2 Octombrie 2019, 10:38

Exportă PDF - Se întrerupe furnizarea apei potabile pe malul stâng al Crișului Repede Tipărește pagina - Se întrerupe furnizarea apei potabile pe malul stâng al Crișului Repede Trimite unui prieten - Se întrerupe furnizarea apei potabile pe malul stâng al Crișului Repede
Se întrerupe furnizarea apei potabile pe malul stâng al Crișului Repede

Compania de Apă Oradea îşi anunţă consumatorii situaţi pe malul stâng al Crişului Repede că, în cursul nopţii din ziua de miercuri spre joi 02.10.2019 / 03.10.2019, furnizarea apei potabile se va întrerupe total,  între orele 2300 şi 0900. Acest lucru se datorează efectuării lucrărilor de remediere în regim de urgenţă a unei avarii apărute în Staţia de Pompare SP2 - Calea Clujului.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezerve de apă suficiente. Menţionăm că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate ai apei. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei