Trimite unui prieten

Se întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Ep. Mihai Pavel

Vineri , 20 Martie 2020, 16:05

Exportă PDF - Se întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Ep. Mihai Pavel Tipărește pagina - Se întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Ep. Mihai Pavel Trimite unui prieten - Se întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Ep. Mihai Pavel
Se întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Ep. Mihai Pavel

Compania de Apă Oradea îşi anunţă consumatorii că luni 23.03.2020, din cauza lucrărilor de intercalare a reţelelor de alimentare cu apă din str. Episcop M. Pavel / Jean Calvin, lucrare executată de către antreprenorul SC INSTALAŢII MONTAJ SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total între orele 09.00 şi 12.00. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe strada Episcop Mihai Pavel.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei