Trimite unui prieten

SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE PE STRADA ION BRADU, PENTRU INTERCALAREA UNEI NOI REŢELE DE ALIMENTARE CU APĂ

Miercuri , 13 Iunie 2018, 8:51

Exportă PDF - SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE PE STRADA ION BRADU, PENTRU INTERCALAREA UNEI NOI REŢELE DE ALIMENTARE CU APĂ Tipărește pagina - SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE PE STRADA ION BRADU, PENTRU INTERCALAREA UNEI NOI REŢELE DE ALIMENTARE CU APĂ Trimite unui prieten - SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE PE STRADA ION BRADU, PENTRU INTERCALAREA UNEI NOI REŢELE DE ALIMENTARE CU APĂ
SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE PE STRADA ION BRADU, PENTRU INTERCALAREA UNEI NOI REŢELE DE ALIMENTARE CU APĂ

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că joi, 14.06.2018, datorită lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă pe strada Ion Bradu, lucrare executată de către antreprenorul SC ULIDAN SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 09.00 şi 16.00. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe strada Bumbacului şi Cartier Prima Nufărul.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate a apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta