Trimite unui prieten

Se modernizează strada Balogh István

Miercuri , 7 Noiembrie 2018, 12:32

Exportă PDF - Se modernizează strada Balogh István Tipărește pagina - Se modernizează strada Balogh István Trimite unui prieten - Se modernizează strada Balogh István
Se modernizează strada Balogh István

Strada Balogh István este situată în partea sud-vestică a municipiului Oradea, aproape de complexele comerciale, unde au fost construite recent blocuri ANL. Modernizarea străzii este necesară deoarece în prezent pe această stradă nu există dispozitive de colectare și evacuare a apelor și nici trotuare, strada fiind necorespunzătoare pentru desfășurarea circulației în condiții normale.

Proiectul modernizării străzii Balogh István propune lucrări de infrastructură și suprastructură la partea carosabilă, lucrări de canalizare pluvială și de semnalizare rutieră, amenajarea de parcări, trotuare, accese auto și de spații verzi.

În prezent se execută săpătura la partea carosabilă și parcări, precum și montarea tubului colector și a căminelor de vizitare pentru canalizarea pluvială.

Lucrările sunt executate de asocierea de firme S.C. Drumuri Bihor S.A. (lider) - S.C. Proexco S.R.L. - S.C. Drumasfalt S.R.L.

Prețul contractului este de 2.005.904,15 lei fără TVA, durata de execuție fiind de 4 luni. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29.10.2018, iar termenul estimat pentru finalizarea acestora este 28.02.2019.

„Porțiunea de stradă din fața blocurilor ANL va fi asfaltată până la finalul lunii noiembrie, iar în funcție de condițiile meteo lucrările vor continua anul acesta sau se vor relua și se vor finaliza în primăvara anului viitor", a spus viceprimarul Florin Birta.

În atașament puteți vizualiza o galerie foto.

 

Galeria foto - Se modernizează strada Balogh István

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta