Trimite unui prieten

Se reabilitează străzile din cartierul Europa

Miercuri , 12 Iulie 2017, 10:31

Exportă PDF - Se reabilitează străzile din cartierul Europa Tipărește pagina - Se reabilitează străzile din cartierul Europa Trimite unui prieten - Se reabilitează străzile din cartierul Europa
Se reabilitează străzile din cartierul Europa

Luni, 10 iulie au fost predate amplasamentele pentru începerea lucrărilor de reabilitare a străzilor Gabor Jozsef și George Emil Palade, urmând ca săptămâna viitoare să fie predat amplasamentul și pentru reabilitarea str. Ștefan Odobleja.

Astfel, lucrările la străzile Gabor Jozsef și George Emil Palade se execută de asocierea S.C Redolaj S.R.L și S. C Term S.R.L, valoarea lucrărilor fiind de 60.097,13 lei (fără TVA) pe strada Gabor Jozsef, respectiv 938.504, 46 lei (fără TVA) pe strada George Emil Palade.

Pe strada Gabor Jozsef se vor asfalta trotuarele, se vor executa trotuare noi acolo unde acestea lipsesc și se va realiza semnalizarea rutieră pe verticală și orizontală. Termenul de execuție a lucrărilor este de o lună.

Pe strada George Emil Palade, lucrările de reabilitare presupun: repararea și refacerea rosturilor din îmbrăcămintea rutieră, aducerea la cotă a căminelor și a gurilor de scurgere, înlocuirea bordurilor existente pentru încadrarea părții carosabile și a trotuarelor, asfaltarea părții carosabile și a trotuarelor existente, refacerea trotuarelor deteriorate și realizarea semnalizării rutiere pe verticală și pe orizontală. Termenul de execuție a lucrărilor este de două luni.

În ceea ce privește reabilitarea străzii Ștefan Odobleja, în prezent este în stadiu de obținere autorizația de construire, urmând ca în perioada 17 - 28 iulie 2017 să fie predat amplasamentul către constructor, format din asocierea S.C Drumuri Bihor S.A și S.C Tisoti Exim S.R.L.

Termenul de execuție a lucrării de reabilitare este de două luni, iar aceasta va presupune: refacerea întregului sistem rutier pe porțiunea existentă din beton aflată în stare avansată de degradare, aducerea la cotă a căminelor și gurilor de scurgere existente, asfaltarea părții carosabile pe tronsonul pe care acesta lipsește și asfaltarea trotuarelor existente, refacerea trotuarelor deteriorate și realizarea de noi trotuare pe porțiunile care lipsesc, realizarea semnalizării rutiere pe verticală și orizontală. Valoarea lucrărilor de reabilitare este de 603.449,16 lei (fără TVA).

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert