Trimite unui prieten

Se reabilitează terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu

Luni , 10 Iunie 2019, 12:35

Exportă PDF - Se reabilitează terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu Tipărește pagina - Se reabilitează terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu Trimite unui prieten - Se reabilitează terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu
Se reabilitează terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu

În data de 20 mai, au început lucrările de reparații, respectiv de reabilitare a vechilor terenuri de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu, amplasament situat pe str. Spiru Haret, nr. 3 - 5.

Lucrările sunt necesare pentru atât siguranța elevilor care le utilizează, dar și pentru buna desfășurare a activităților sportive din cadrul colegiului.

Executantul lucrărilor este S.C Atlas Sport S.R.L, iar valoarea contractului este de 270.750 lei (fără TVA). Conform contractului, lucrările vor fi finalizate până la data de 20 iulie 2019.

Lucrările consta în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22 x 15 m, în total 660 mp.

După etapele pregătitoare ale lucrării, va fi montat un covor din tartan. Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu o înălțime de 4 m și plasă metalică împletită.

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare, baza sportivă din curtea colegiului va avea următoarele dotări: patru sisteme cu coș de baschet compuse din stâlpi de oțel, panou plexiglas și inel+plasă; patru stâlpi multifuncționali (mobili) și un fileu pentru volei și tenis; două porți minifotbal/handbal, de dimensiuni 3x2, fabricate din fier; 3 mese de tenis din oțel galvanizat.

Totodată, în imediata vecinătate a terenurilor din curtea colegiului se va monta și o cișmea de apă.

 

Galeria foto - Se reabilitează terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei