Trimite unui prieten

Se redeschide Ștrandul Ioșia

Vineri , 11 Ianuarie 2019, 15:21

Exportă PDF - Se redeschide Ștrandul Ioșia Tipărește pagina - Se redeschide Ștrandul Ioșia Trimite unui prieten - Se redeschide Ștrandul Ioșia
Se redeschide Ștrandul Ioșia

Începând de marți, 15 ianuarie 2019, Ștrandul Ioșia din Oradea se redeschide după ce a fost închis timp de o lună pentru efectuarea unor lucrări de întreținere, curățenie, reparații și zugrăveli.

În perioada sezonului rece, la Ștrandul Ioșia funcționează un singur bazin, cel cu numărul 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă.

De menționat că, începând de la 1 ianuarie 2019, au fost modificate prețurile biletelor de intrare. Astfel, un bilet pentru adulți este 18 lei, unul pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități costă 9 lei, iar copiii sub trei ani intră gratuit. Abonamentul pentru adulți se ridică la 210 lei, iar cel pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități are prețul de 100 de lei.

Din octombrie până în aprilie Ștrandul Ioșia este deschis de marți până duminică, între orele 8-17 (ora 16, la casierie), iar din luna mai până în septembrie funcționează zilnic, cu excepția zilei de luni, între orele 8-20 (ora 19, la casierie).

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta