Trimite unui prieten

Se redeschide Ștrandul Ioșia

Joi , 9 Ianuarie 2020, 13:45

Exportă PDF - Se redeschide Ștrandul Ioșia Tipărește pagina - Se redeschide Ștrandul Ioșia Trimite unui prieten - Se redeschide Ștrandul Ioșia
Se redeschide Ștrandul Ioșia

Administrația Domeniului Public Oradea anunță că Ștrandul Ioșia își reia activitatea începând de sâmbătă, 11 ianuarie 2020, după ce, în perioada 16 decembrie 2019 - 10 ianuarie 2020, a fost închis pentru lucrări de întreținere, curățenie, reparații și zugrăveli.

Un bilet de intrare pentru adulți la Ștrandul Ioșia costă 18 lei, în timp ce copiii peste 3 ani până la 18 ani, pensionarii și persoanele cu dizabilități au de achitat 9 lei. Abonamentul pentru adulți, cu 24 de intrări valabile 60 de zile, costă 210 de lei, iar cel pentru copii 3-18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități - 100 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

În perioada de iarnă, la Ștrandul Ioșia funcționează doar bazinul cu numărul 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă.

Din octombrie până în aprilie, Ștrandul Ioșia este deschis de marți până duminică, între orele 8-17 (ora 16, la casierie), iar din luna mai până în septembrie, programul de funcționare este de marți până duminică, între orele 8-20 (ora 19, la casierie).

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2