Trimite unui prieten

Se restricționează circulația pe Calea Aradului, pentru lucrările de extindere a liniei de tramvai

Luni , 5 August 2019, 13:58

Exportă PDF - Se restricționează circulația pe Calea Aradului, pentru lucrările de extindere a liniei de tramvai Tipărește pagina - Se restricționează circulația pe Calea Aradului, pentru lucrările de extindere a liniei de tramvai Trimite unui prieten - Se restricționează circulația pe Calea Aradului, pentru lucrările de extindere a liniei de tramvai
Se restricționează circulația pe Calea Aradului, pentru lucrările de extindere a liniei de tramvai

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat vineri, 2 august 2019, la solicitarea SC Abed Nego Com SRL, restricționarea traficului pe Calea Aradului,  în vederea continuării lucrărilor la  prelungirea liniei de tramvai.

Așadar, în perioada 5 august - 5 septembrie 2019, sensul giratoriu de la intersecția Calea Aradului - str. Vlădeasa - str. Henrik Ibsen se desființează provizoriu, astfel mașinile care circulă pe Calea Aradului înspre Aeroport nu vor putea vira la stânga spre strada Vlădeasa, ci doar pe direcția înainte și la dreapta, iar mașinile care vin dinspre Aeroport pe Calea Aradului nu vor putea vira la stânga spre strada H. Ibsen, ci vor putea circula doar pe direcția înainte sau la dreapta.

Totodată, locurile de parcare de pe Calea Aradului, de pe ambele sensuri, din dreptul străzii Nicolae Bolcaș până la sensul giratoriu mai sus mentionat, se vor desființa. În plus, pe aceeași porțiune de drum, traficul rutier se va desfășura pe o singură bandă pe sens, până la terminarea lucrărilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere. 

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei