Trimite unui prieten

Se toarnă pereții parcării subterane din strada Independenței

Joi , 8 Noiembrie 2018, 15:36

Exportă PDF - Se toarnă pereții parcării subterane din strada Independenței Tipărește pagina - Se toarnă pereții parcării subterane din strada Independenței Trimite unui prieten - Se toarnă pereții parcării subterane din strada Independenței
Se toarnă pereții parcării subterane din strada Independenței

Firma Construcții Bihor SA continuă lucrările la parcarea subterană din strada Independenței,  pe axul 1-7 dinspre statuia lui Mihai Eminescu. Până în prezent s-a turnat radierul, au fost montate sistemele de drenaj ale apei și a fost turnată pardoseala finală a parcării, care a fost elicopterizată cu cuarț.

„Acum se lucrează la structura perimetrală a parcării, se toarnă efectiv pereții construcției parcării. Între peretele mulat și peretele efectiv al parcării a fost montat un strat de hidroizolație pe bază de bentonită. De săptămâna viitoare vor începe lucrările și în partea centrală a parcării, de la axul 8 până la axul 16. Până la finalul anului viitor, parcarea urmează să fie finalizată", a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Parcarea de pe strada Independenței va fi o construcție pe trei nivele subterane, fiind prevăzută cu 460 de locuri. Lucrările au fost reluate în luna septembrie a acestui an. În urma celor două hotărâri de consiliu și a licitației care s-a desfășurat în luna august 2018, s-a modificat suma aferentă construcției parcării, valoarea totală a contractului fiind de 35.955.337 lei. Totodată firma RCS&RDS și-a dat acordul ca Primăria Oradea să folosească gratuit piațeta de deasupra parcării, care va fi construită după finalizarea acesteia și care va deveni un spațiu de utilitate publică.

 

Galeria foto - Se toarnă pereții parcării subterane din strada Independenței

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta