Trimite unui prieten

Se va închide circulația auto în Piața Unirii în data de 21 august

Miercuri , 7 August 2019, 11:49

Exportă PDF - Se va închide circulația auto în Piața Unirii în data de 21 august Tipărește pagina - Se va închide circulația auto în Piața Unirii în data de 21 august Trimite unui prieten - Se va închide circulația auto în Piața Unirii în data de 21 august
Se va închide circulația auto în Piața Unirii în data de 21 august

În vederea organizării Carnavalului Florilor ediția 2019, miercuri 07.08.2019, Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat închiderea circulației rutiere în Piața Unirii de la intersecția cu strada Primăriei până la intersecția cu str. Iuliu Maniu, în data de 21 august 2019, între orele 06:00-24:00. 

Pentru a preveni eventuale blocaje în trafic, se recomandă trasee alternative pe strada Primăriei, Tudor Vladimirescu sau Piața 1 Decembrie.

Carnavalul Florilor este un eveniment cu tradiție îndelungată, pe care Primăria Municipiului Oradea, prin APTOR, îl organizează în parteneriat cu Primăria orașului Debrecen și compania Főnix (compania care construiește carele alegorice). Aflat la ediția cu numărul 14, evenimentul din acest an se va desfășura în totalitate în Piața Unirii, în data de 21 august 2019.

Programul artistic dedicat acestui eveniment va începe la ora 12:00, când pe scena secundară din Piața Unirii vor putea urca trupe de majorete, dansuri folclorice sau alte forme de manifestare culturală. Scena va fi amplasată în spatele statuii Regelui Ferdinand, în zona carelor alegorice.

Seara zilei de 21 august se va încheia cu un spectacol de gală în Piața Unirii, susținut de unul dintre cei mai mari pianiști ai lumii, Havasi Balazs. 

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei