Trimite unui prieten

Semaforul de la trecerea cu nivel de cale ferată din strada Uzinelor a fost pus în funcțiune

Vineri , 29 Noiembrie 2019, 15:08

Exportă PDF - Semaforul de la trecerea cu nivel de cale ferată din strada Uzinelor a fost pus în funcțiune Tipărește pagina - Semaforul de la trecerea cu nivel de cale ferată din strada Uzinelor a fost pus în funcțiune Trimite unui prieten - Semaforul de la trecerea cu nivel de cale ferată din strada Uzinelor a fost pus în funcțiune
Semaforul de la trecerea cu nivel de cale ferată din strada Uzinelor a fost pus în funcțiune

Dacă la sfârșitul lunii august, se semna între SNCFR Cluj și firma SC Abed Nego contractul de lucrări pentru modernizarea și semaforizarea trecerii la nivel cu calea ferată din strada Uzinelor, acum lucrările au fost finalizate, iar începând de astăzi semaforul cu lumină intermitentă este în funcțiune.

În acest fel, circulația devine mult mai fluentă în zonă, iar  conducătorii auto vor putea evita cozile formate de tirurile care merg spre vamă.

Primăria Oradea a modernizat anul trecut tronsonul de drum aferent trecerii la nivel cu calea ferată din strada Uzinelor, pentru asigurarea unei circulații corespunzătoare, însă din cauza faptului că trecerea nu era modernizată, traficul era îngreunat, fiecare conducător auto trebuind să se asigure înainte de trecerea peste calea ferată. Acest lucru a creat blocaje dese în zonă.

Valoarea contractului de lucrări a fost  de 485.990 lei (fără TVA). Având în vedere că lucrările se fac în beneficiul municipiului Oradea și al locuitorilor săi, Primăria Oradea a suportat valoarea investiției pe taxă de racord.

Ca urmare a avizului emis de SNCFR, costurile aferente lucrărilor de modernizare a trecerii de nivel cu calea ferată au revenit Primăriei, iar instalaţiile de semnalizare rutieră s-au  realizat prin grija Sucursalei Regionale de Căi Ferate Cluj.

 

 

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei