Trimite unui prieten

Senator din Ucraina, în vizită la Primăria Oradea

Marti , 12 Iunie 2018, 14:57

Exportă PDF - Senator din Ucraina, în vizită la Primăria Oradea Tipărește pagina - Senator din Ucraina, în vizită la Primăria Oradea Trimite unui prieten - Senator din Ucraina, în vizită la Primăria Oradea
Senator din Ucraina, în vizită la Primăria Oradea

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o marți, 12 iunie, la Oradea, doamna Oksana Bilozir, senator în Parlamentul Ucrainei, a fost primită la Primăria Oradea de către Mircea Mălan, viceprimar al municipiului Oradea.

S-a discutat despre modul în care poate să fie îmbunătățită relația dintre orașul Oradea și alte orașe din Ucraina, dar și despre expertiza în accesarea fondurilor europene pe care orașele de peste graniță o pot prelua de la municipiul Oradea.

„Aveți un oraș foarte frumos. Parcă am venit într-un oraș de poveste," a declarat doamna senator Oksana Bilozir. Aceasta a apreciat, totodată, faptul că se reabilitează clădiri istorice la tot pasul.

„Cel mai important factor care a dus la dezvoltarea orașului Oradea este reprezentat de fondurile europene. În ultimii ani, Oradea a atras peste 200 de milioane de euro," a spus viceprimarul Mircea Mălan.

Reprezentanții Primăriei Oradea și-au exprimat deschiderea spre colaborarea cu primăriile din Ucraina, în vederea dezvoltării relațiilor bilaterale.

 

 

 

Galeria foto - Senator din Ucraina, în vizită la Primăria Oradea

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert